Syrové brambory nakrájíme na plátky a trochu opečeme na pánvi na oleji. Promícháme s nakrájenou cibulí a petrželovou natí. Pstruhy omyjeme, osušíme, osolíme, okmínujeme a necháme půl hodiny odležet. Nachystáme si 4 pláty alobalu. Na každý dáme porci brambor, nahoru položíme pstruha zabaleného v plátcích slaniny. Zvlášť si připravíme žampióny. Oloupeme je a nakrájíme na plátky. Na pánvi rozpustíme máslo a na něm žampióny podusíme. Těmito žampióny pokryjeme připravené pstruhy. Každého pstruha zabalíme zvlášť. Dáme do vyhřáté trouby a pečeme asi 20 minut.
Pepř je jedním z
nejoblíbenějších a nejrozšířenějších koření na světě. A to nejen pro jeho
výrazné a štiplavé aroma, ale i díky svým povzbuzujícím účinkům na naše tělo,
které si mnozí z nás ani neuvědomují.
Pepř černý je...
zobrazit článek